SVE JE RIJALITI IGRA! DOBRO ZNAJU ŠTA RADE - Dragojević PROGOVORIO O DETALJIMA! Taktika im je RAZVOD?

 

"Oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka!"

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su u bračnoj krizi, nakon što je Dalila priznala da gaji emocije prema Filipu Caru, a sad se oglasio Dejanov brat, david Dragojević, te objasnio da on smatra da mladi bračni par igra igru u rijalitiju.

Potom je objasnio razlog sukoba Dalile sa majkom Dejana Dragojevića, Biljanom.

Dejan Dragojević Dalila Dragojević
Dejan Dragojević Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- To su njihovi bračni problemi koje oni treba da reše, znaju šta rade, oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka! Mene to ništa ne interesuje, samo da mi majku ne uzima usta. Jer jedina poruka koju je Dalila poslala mojoj majci jeste da zaboravi da ima sina, samo zato sto je mama rekla da nije znala da su se venčali iako je Dalilina porodica znala sve!

David Dragojević
David Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/RED.TV

- Sada prebacuje priču na Dejana kako je njoj teško, nikada od nas se niko nije oglašavao, stalno potenciraju priču i idu u rikverc, ali onako kako njima odgovara, vidljivo da je Dejan sluđen, a ona tačno zna šta radi, šta priča, kod koga ide… Proračunata! Već od prethodnih rijalitija moja porodica je izložena blaćenju i lažima, od njihove strane i na taj način žele od sebe da naprave žrtve. Ne znam čemu to, kada nikada niko od nije pokušao da im rasturi brak - rekao je David.